Alla on vain muutamia esimerkkihankkeita joiden kanssa toimimme. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tietää lisää toiminnastamme.

Olemme puolalainen yritys, joka aloitti toimintansa lannoitteiden tuotannossa vuonna 1993.

Jo tuolloin EKODARPOL oli perheyritys, joka arvostaa arvoja, kuten rehellisyys, luottamus ja keskinäinen kunnioitus. Brändimme on erottamaton osa ZUBALA-nimeä. Omistaja-Zbigniew Zubala vastaa liikekumppaneiden ja asiakkaiden edessä nimensä ja kasvonsa kanssa, joka on osa EKODARPOL-logoaTämä tarkoittaa sitä, että tuotteidemme on täytettävä standardit, joita emme häpeäisi omassa kodissamme.

Meidän päätuote on ensimmäinen Matokomposti EXTRA tuottaman oman jalostukseen lierojen, joka on suurin ja ammattitaitoisesti toteutettu tämäntyyppisen toiminnan Puolassa. Jälkeen BIOHUMUSIE EXTRA seuraavina vuosina markkinoille on otettu käyttöön toinen vahva brändi ja erinomaiset tuotteet-HUMUS aktiivinen, aktiivinen PLONAR, humus UP BIOCHRON ja monet muut. Olemme avoimia asiakkaillemme kaikenlaisille ehdotuksille, joiden ansiosta voimme jatkuvasti parantaa ja laajentaa lajitelmaamme ja mukauttaa sitä muuttuviin markkinoiden tarpeisiin.

Keskittyen korkealaatuisia tuotteita ja tarjoavat täyden verkon käytettävyyttä parhaista tukkukauppiaiden ja kauppoja, olemme saavuttaneet luottamuksen käyttäjien Klientów- lukuisia tonttien viljelijät kukkia, hedelmiä ja vihanneksia, maanviljelijät ja ne, jotka hoitavat ruukkukasveja ja koriste puutarha. EKODARPOL korkealaatuisia tuotteita on arvostettu ja on johtanut saamaan useita palkintoja ja otsikot kansallisella tasolla, kuten hyvä brändi 2013 ja 2014 korvaamaan PARAS Puolassa, joka edustaa meille tunnusmerkki luotettavuutta ja laatua.

ekotuotantoa

Meillä on pätevä henkilökunta, nykyaikaiset laitteet ja riittävät säilytystilat, jotka takaavat korkean tuotannon tehokkuuden ja toimitusvarmuuden. Meillä on myös oma moderni laboratorio, jossa on korkealaatuiset analyyttiset laitteet, jotta tuotteidemme laatu on aina korkeimmalla tasolla. Kaikki tämä sopii kehitetyn yrityksen kehityssuuntiin, joka tuottaa tuotteita ekologisille ja luonnollisille kasvinviljelymenetelmille.

Samanaikaisesti järjestämme myynninedistämistoimia sponsoroitujen televisio-ohjelmien, radio-ohjelmien, ammattilehtien artikkeleiden muodossa, myös järjestämme lukuisia koulutuksia, osallistumme messuille ja tuemme kokeellisia kasveja. Yrityksen nykyinen tilanne markkinoilla ja hyväksytyn strategian jatkuva kehittäminen takaavat yhtiön vakauden ja luotettavuuden.

Lue lisää Ekodarpol!